Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13816027362

WhatsApp : +8613816027362

H5-τύπος γερμανικές τυποποιημένες ιατρικές τελικές μονάδες τύπων GS εξόδων αερίου/H5 για τα ιατρικές συστήματα αγωγών υγραερίου/τις εξόδους κονσολών

May 24, 2021

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

  • Συμμορφωθείτε με το EN ISO 9170-1 & το DIN 13260-2
  • Χρώμα που κωδικοποιείται σύμφωνα με ISO32
  • Αυτοκόλλητο σχέδιο για την εύκολη συντήρηση
  • 100% διαρροή δοκιμασμένη
  • Άλλο gasrvice κατόπιν αιτήματος
  • Γρήγοροι προσαρμοστές διαθέσιμοι

 

 

Διαταγή των πληροφοριών

 

Μέρη αριθ. Αέρια/υπηρεσία
Xcy-oxy-H5 Οξυγόνο
Xcy-vac-H5 Κενό
Xcy-αέρας-H5 Αέρας
Xcy-Ν2Ο-H5 Νιτρώδες οξείδιο
Xcy-CO2-H5 Διοξείδιο του άνθρακα

 

Οι ιατρικές λύσεις Xcel έχουν συμμετεχθεί στον ιατρικό σχετικό με το αέριο τομέα εξοπλισμού για χρόνια και έχουν κερδίσει ένα πολύ καλό repulation.

Η ομάδα μας έχει πάνω από 30 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία. Είμαστε επαγγελματίες με το εκτενείς σχέδιο, την κατασκευή και την εμπειρία και τη γνώση εφαρμοσμένης μηχανικής που επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσία. Προσπαθούμε να παρέχουμε το κατάλληλο σύστημα για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Με αυτήν την αφιέρωση και τη συνεχή επιμέλεια, έχουμε τείνει να γίνουμε ένας από τους πιό αξιόπιστους προμηθευτές ιατρικού εξοπλισμού στην Κίνα, Αυστραλία, και να παρέχουμε τα μεγάλα προϊόντα για τη σφαιρική υγειονομική περίθαλψη indusry.


τα τελευταία νέα της εταιρείας για H5-τύπος γερμανικές τυποποιημένες ιατρικές τελικές μονάδες τύπων GS εξόδων αερίου/H5 για τα ιατρικές συστήματα αγωγών υγραερίου/τις εξόδους κονσολών  0