Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13816027362

WhatsApp : +8613816027362

XCEL Medical Solutions Co., Ltd.

ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ &

 

 

 • XCEL Medical Solutions Co., Ltd.
 • XCEL Medical Solutions Co., Ltd.
 • XCEL Medical Solutions Co., Ltd.
 • XCEL Medical Solutions Co., Ltd.
 • XCEL Medical Solutions Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες XCEL Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 2,500,000-3,100,000 Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η ιατρική Co. λύσεων XCEL, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην ανάπτυξη και την κατασκευή των προϊόντων στο ιατρικό σύστημα αγωγών υγραερίου, το οξυγόνο και την κενή αναπνευστική θεραπεία, και τις λύσεις παροχής οξυγόνου ασθενοφόρων, τα οποία περιλαμβάνουν την ιατρική πολλαπλή αερίου, πίεση που μειώνει τις βαλβίδες, και Inhalers οξυγόνου σημαντήρας-τύπων, τους ρυθμιστές αναρρόφησης, Wall-mounted Inhalers οξυγόνου, φορητά Inhalers οξυγόνου, και τους διάφορους τύπους ιατρικών τερματικών αερίου (αέρας, οξυγόνο, κενό), κ.λπ. Με τις δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή, την ανάπτυξη και την έρευνα, τα προϊόντα μας είναι καλά - λαμβανόμενος από τους πελάτες και τη διανομή μας τα κανάλια καθιερώνονται και μεγάλωσαν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στήριγμα με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, μπορούμε καλύτερα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με pre-sale τις τεχνικές πληροφορίες, το επί παραγγελία σχέδιο, και τις υπηρεσίες συντήρησης μεταπωλήσεων. Το εργαστήριό μας καλύπτει έναν τομέα 1.800 τετραγωνικών μέτρων, που εξοπλίζεται με τον προηγμένους εξοπλισμό παραγωγής, το εργαστήριο, και τα δωμάτια επιθεώρησης.

 

Η επιχείρηση οργανώνει αυστηρά την παραγωγή σύμφωνα με τα εθνικούς πρότυπα, τους βιομηχανικά τυποποιημένους και τα επιχειρηματικά πρότυπα του καταχωρώ-προϊόντος, και οι έλεγχοι όλοι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων σε όλη τη διαδικασία, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι αναρμόδιες πρώτες ύλες δεν τίθενται στην παραγωγή, αναρμόδια μέρη και συστατικά δεν μεταφέρονται, και τα αναρμόδια προϊόντα δεν αφήνουν το εργοστάσιο. Τηρούμαστε το νόμο και τον κανονισμό, και επιμένουμε επιστημονική διαχείριση, για να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών.

 

Η επιχείρηση έχει εφαρμόσει το EN ISO 13485:2016, ο EN ISO 13485:2016/AC: 2016 πρότυπα από το 2017, και καθιερωμένος ένα τεκμηριωμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις του πελάτη και να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς και τα πρότυπα, είμαστε επιμελείς στο βελτιωμένος επίπεδο γνώσης προσωπικού, τους έγκαιρους εμπλουτίζοντας πόρους υλικών, και την ενίσχυση της διαχείρισης του συστήματος, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει ότι η παραγωγή της επιχείρησης ελέγχεται σε όλη τη διαδικασία. Έτσι η ποιότητα του προϊόντος και το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας μπορούν να βελτιωθούν συνεχώς.

 

Με βάση την αρχή της ποιότητας Frst και του πελάτη πρώτα, με τη θαυμάσια τεχνική δύναμή μας, προώθησε τον εξοπλισμό, ακριβής διαχείριση και καλή υπηρεσία, θα αφιερώσουμε συνεχώς στα ασφαλή και αποτελεσματικά ιατρικά προϊόντα για τους πελάτες μας.

 

 

Προσθέστε: No.1 Budling, βιομηχανικό πάρκο Yang Tang, περιοχή της Lin Gui, πόλη Gui Lin. Ταχυδρομικός κώδικας: 541100

Τηλ.: +867735583849 fax: +86-773-5583849

 

 

Ιστορία

Η ιατρική Co. λύσεων XCEL, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2012, είναι sino-ξένη επιχείρηση κοινοπραξίας και επενδυμένος από την ιατρική Co. Co., ΕΠΕ και της Σαγκάη Xinghua ιατρικού εξοπλισμού της Αυστραλίας XCEL, ΕΠΕ. Από όποιων, Co. ιατρικού εξοπλισμού της Σαγκάη Xinghua, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1996. Με τις συσσωρευμένες δεκαετίες εμπειρίας βιομηχανίας και τεχνολογίας από τη Co. ιατρικού εξοπλισμού της Σαγκάη Xinghua, ΕΠΕ, σήμερα, η ιατρική Co. λύσεων XCEL, ΕΠΕ έχει τις περιεκτικές ικανότητες ανάπτυξης και κατασκευής όπως το σχέδιο και η Ε&Α, CNC που επεξεργάζονται στη μηχανή, πλαστικός die-casting, και σχέδιο φορμών και που κατασκευάζουν, ο οποίος είναι μια προσανατολισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις.

Υπηρεσία

Οι λύσεις XCEL προσφέρουν τα ακόλουθες προϊόντα και τις υπηρεσίες:

 • Τελικές μονάδες για τα συμπιεσμένα ιατρικά αέρια των ιατρικών συστημάτων σωλήνων αερίου
 • Τελικές μονάδες για τα συστήματα σάρωσης αερίου αναισθητικού
 • Ιατρικός εξοπλισμός αναρρόφησης (που τροφοδοτείται από το κενό)
 • Ιατρικός μετρητής ροής για τις τελικές μονάδες του ιατρικού συστήματος σωλήνων αερίου
 • Ιατρικοί ρυθμιστές πίεσης αερίου
 • Ιατρικοί ρυθμιστές πίεσης αερίου με τις μετρώντας συσκευές ροής
 • Μια μεγάλη έκταση Flowmeters, των ιατρικών ρυθμιστών αερίου, των ρυθμιστών αναρρόφησης και των συνδετήρων.
 • Μια σειρά των προϊόντων αερίου σωληνώσεων που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για το ασθενοφόρο ή τη χρήση έκτακτης ανάγκης.
 • Ιατρική πολλαπλή αερίου που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τα ασθενοφόρα ή τη χρήση。 έκτακτης ανάγκης
 • Η γνωμοδότηση on-line συντηρήσεων και επισκευής είναι διαθέσιμη καθώς επίσης και μια δυνατότητα επισκευής “πίσω των εργοστασίων”.
 • Οι ιατρικές μονάδες αερίου XCEL χρησιμοποιούνται κόσμος-ευρέως στους θαλάμους και τα θέατρα νοσοκομείων, τις χειρουργικές επεμβάσεις, τις κλινικές κ.λπ.
Η ομάδα μας

Περισσότεροι από 60 υπάλληλοι που λειτουργούν στο εργαστήριο Guilin μας, και 5 τους είναι τεχνικοί επαγγελματίες στην ομάδα Ε&Α μας. Οδηγώντας με τον ιδρυτή μας και το diretor τον κ. Xue, η ομάδα Ε&Α μας έχει πάνω από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία. Είμαστε επαγγελματίες με το περιεκτικές σχέδιο, την κατασκευή και την εμπειρία και τη γνώση εφαρμοσμένης μηχανικής που επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσία. Προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη λύση για να ικανοποιήσουμε το ιδιαίτερο αίτημα κάθε πελάτη.